Jij staat centraal

Groei door persoonlijke aandacht

Jouw potentieel ontdekken

focus op jou

Focus op jou

Jij bent de sleutel voor jouw persoonlijke groei. Naar jou luisteren, begrijpen en telkens uitdagen, is ons doel en zit in ons DNA. Pas dan vinden wij samen jouw ontwikkelpad.

Want April staat voor ervaring, focus en persoonlijke aandacht.

Onze Aanpak

Gelukkige medewerkers, die grenzen verleggen en hun potentieel ontwikkelen, zorgen voor betere bedrijven en een betere planeet. Detachering gaat dus verder dan die ene plaatsing. Maar wie houdt met jou het overzicht? Onze aanpak, van een persoonlijk ontwikkelplan tot onze community, is gericht op jouw groei en werkplezier.

Intake

Persoonlijke intake om potentieel en wensen te doorgronden.

Match

Leuk, je wordt Apriller! Je krijgt een persoonlijk groeiplan en optimale onboarding.

Plaatsing

Gefeliciteerd! Een klant wil jou hebben. Samen zorgen wij voor een soepele start bij jouw opdrachtgever.

Evalueren

Periodieke evaluatie met je vaste coach over de persoonlijke en inhoudelijke voortgang.

Groei & Fun

Regelmatig bijeenkomsten voor plezier, verbinding en verdieping met onze communities.

Dienstverbanden

Onze 3 dienstverbanden

Detachering

Je komt in dienst bij April en doet opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Ideaal als je verschillende opdrachten voor meerdere opdrachtgevers wilt doen om jezelf snel te ontwikkelen. Met onze coaching zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit de opdracht haalt.

Deta-vast

Je komt in dienst bij April voor een langlopende opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, kan de opdrachtgever jou in dienst nemen. Of we zorgen dat je een nieuwe, uitdagende opdracht hebt.

ZZP

Wil je starten als zelfstandige of ben je al jaren als zelfstandige aan de slag? Je bent altijd van harte welkom bij April. Wij bieden aansprekende opdrachtgevers en onze community is ook voor jou beschikbaar.

dienstverbanden April

Nieuwste vacatures

Financial Restructuring and Recovery Officer

Den Haag

€10.000,-

WO

Vast dienstverband

Den Haag

€10.000,-

WO

Vast dienstverband

Are you an experienced, result driven credit restructuring professional with the ambition to do your part in making a difference for current and future generations? Then this role may be just for you.

Medior CDD-analist

Rotterdam

€3.000,-

HBO

Detachering

Rotterdam

€3.000,-

HBO

Detachering

Als medior compliance specialist bij April zoek je voor onze klanten naar de meest complexe risico’s op financieel en juridisch vlak. Dit alles om te voorkomen dat het financieel systeem en de diensten van financiële instellingen worden misbruikt.

Junior CDD-analist

Amsterdam

€2.000,-

HBO

Detachering

Amsterdam

€2.000,-

HBO

Detachering

Als compliance specialist bij April zoek je voor onze klanten naar de meest complexe risico’s op financieel en juridisch vlak. Dit alles om te voorkomen dat het financieel systeem en de diensten van financiële instellingen worden misbruikt

Whatsapp

Stuur ons een appje

info@aprilworks.nl

Mail ons

020-7008857

Bel ons

Apriller worden?

Voornaam*
Achternaam*
Drop files here or
Accepted file types: docx, pdf, Max. file size: 16 MB.
    Akkoord*

    Over April

    jouw carriere bij April Works

    Jouw geluk en succes

    Wij weten dat goede en gemotiveerde collega’s elke dag het verschil maken. Het aannemen van goede mensen, hen opleiden, coachen en uitdagen is essentieel voor persoonlijk geluk en zakelijk succes. Met veel plezier hebben wij dat jaren zelf gedaan.

    Onze beloftes voor Aprillers

    Onze kandidaten zijn altijd voorbereid door continue coaching & training.

    U

    Onboarding

    Degelijke intake en selectie van kandidaten. Elke Apriller krijgt een introductie training en is dus ready for take-off. Aprillers zijn nieuwsgierig, resultaatgericht en nemen eigenaarschap.

    Coaching & Training

    Elke Apriller heeft een vaste coach. Je krijgt competentiegerichte en vakinhoudelijke coaching en opleidingen, aangepast aan jouw niveau.

    Community

    Wij bouwen actief aan kennis, verbinding en plezier. Of je nu ZZP'er of bij ons in dienst bent. Maandelijks zijn er team sessies voor community building en kennisdeling. Uiteraard is er ook ruimte voor veel lachen en plezier.